BLOGG

Ja, så brukar det låta! Men det är ju sant. Vi ser mycket fram emot detta nya år. Vi repar just nu in nya låtar att få bjuda på redan på spelningen på Plectrum den 15:e februari. Dessutom ser vi just nu till att få färdig vår showreel som vi längtar efter att få bjuda på. Hösten har vart mycket rolig med flera spelningar i Umeå med omnejd och vi kommer definitivt synas på fler ställen detta år. Följ oss på vår resa!


/ Marcus, Station Underground

Det var med stor förväntan vi i fredags (18/10) tog oss an Plectrum Restaurang och Bar i Umeå. Lite avkortat soundcheck gjorde att vi inte kunde kontrollera ljudnivåer som vi ville under halva spelningen men vi hade så otroligt kul och spelandet i sig var vi nöjda med! Framförallt, tack alla som kom och förgyllde vår kväll! Vilket drag det blev. Sång, dans, skratt!


Nästa gång vi ses är den 8:e och 9:e november, återigen på Plectrum! Varmt välkomna !


Varma hälsningar,

Station Underground!


... kommer inom kort vara tillgängliga här på sajten! Vi är i full gång med att spela in nytt från replokalen så ni ska få lyssna lite på vad vi håller på med där. Dessutom ser vi redan fram emot hösten och hoppas på många chanser att få spela ute och möta er, vår publik, "live"! Ha en härlig fortsatt sommar så ses vi!© 2019 by Station Underground